Wat zijn de kenmerken van een betrouwbare dakdekker?

Het dak is belangrijk onderdeel van uw huis en het vervangen van uw dak is een grote investering. De dakdekker die de klus gaat uitvoeren moet in staat zijn om  het werk goed te kunnen uitvoeren- Dit zijn de belangrijkste punten waar u rekening mee dient te houden voor u kunt beginnen:

• Iedereen kan zich dakdekker noemen, maar dakdekken is vakwerk.  Maar een ervaren dakdekker word je alleen als je over de juiste kwalificaties beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.
• Het is belangrijk om te weten of het dakdekkersbedrijf waar u mee in zee gaat financieel gezond is 
• Het dakdekkersbedrijf die eventuele klachten serieus neemt en deze  snel en adequaat in behandeling neemt en u informeert over het verloop.

Om de kwaliteit van onze MONIER® Master leden te waarborgen zijn de dakdekkersbedrijven grondig geselecteerd. Een MONIER®  Master lid is getraind om het werk op het dak kwalitatief verantwoord te kunnen uitvoeren. 

Als u gebruikmaakt van een MONIER® Master dan kiest u voor de  beste oplossing voor uw dak: De juiste professionals, die gebruik maken van de kwaliteitsdakproducten van MONIER. Bekijk de database en vind een MONIER® Master bij u in de buurt!

Reacties 

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Plaats een reactie

Plaats een reactie

* verplichte velden.

Bekijk in ons Privacy beleid hoe wij omgaan met uw persoonlijke informatie

Leave this field empty