Dakpannen kopen

Op MijnMonier vindt u een bijzonder uitgebreid programma dakpannen in diverse vormen, kleuren en materialen. Voor iedere smaak en voor elk type woning hebben wij de juiste dakpan. Monier levert zowel een compleet assortiment betonnen als ook keramische dakpannen. Voor nieuwbouw, voor de renovatie van uw pannendak, voor dakuitbreiding bij een aanbouw of voor het vervangen van oude, kapotte dakpannen. MijnMonier biedt u de keus!

Betonnen of keramische dakpannen

Betondakpannen zijn gemaakt van zand en cement en het oppervlak van de betondakpak kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Het grote milieuvoordeel van beton is dat er weinig energie nodig is voor de productie. Het materiaal biedt veel mogelijkheden voor technische innovaties, denk aan milieuvriendelijke, warmtewerende en zelfs luchtzuiverende coatings. Het mooie van keramische dakpannen is dat het een puur natuurproduct is, gemaakt van klei. De voorraad grondstoffen is eindeloos en wordt door de natuur permanent aangevuld. Voor de dakpannen van Monier wordt een perfecte mix van klei gebruikt.

Dakpannen kopen? Vraag onze brochure aan!

Op de site kunt u onze gehele collectie dakpannen bekijken. Uiteraard kunt u ook meteen onze brochure aanvragen. Wilt u liever meteen meer weten over prijzen en mogelijkheden voor uw project? Neem dan meteen contact op met een van de erkende Monier® Master dakdekkersbedrijven. Klik op de button, vul uw postcode of woonplaats in en u krijgt direct een overzicht van de Monier Masters bij u in de buurt