Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Dan vindt u op MijnMonier alle benodigde informatie voor het vervangen of vernieuwen van uw dakpannen. Oude daken kunnen door jarenlange weersinvloeden verkleuren of met mossen en algen worden bedekt. In sommige gevallen kan zelfs een lekkage ontstaan. Door de dakpannen te (laten) vervangen lost u alle problemen in een keer op. U krijgt niet alleen een schitterend nieuw dak, maar verhoogt ook direct de waarde van uw woning. 

Voordelen dakpannen vervangen

Wij zetten de voordelen op een rij om te kiezen voor een nieuw dak i.p.v. een dakreparatie:

• Een nieuw dak geeft uw huis een frisse uitstraling
• Een nieuw dak vermeerdert de waarde van uw woning
• Uw dak is weer jarenlang weersbestendig
• 30 jaar productgarantie en op aanvraag ook nog aanvullend 15 jaar daksysteemgarantie

Op MijnMonier vind u een meer dan uitgebreid assortiment dakpannen in vele vormen, kleuren en materialen. Kijk naar de dakpan van uw keuze en vraag meteen een brochure aan. 

Kosten dakpannen vervangen

Indien u overweegt om uw dak te vervangen zorg dan altijd dat u zorgvuldig te werk gaat met het kiezen van de toe te passen materialen. De Monier Masters kunnen u hierbij behulpzaam zijn. Wilt u weten wat de kosten zijn om uw dakpannen te vervangen? Neem dan contact op met een Monier® Master voor prijzen van dakpannen en kosten van de arbeid. 

Zekerheid en garantie bij vervangen dakpannen

Monier Masters bieden u zekerheid en garantie. Kijk op Monier® Master voor meer informatie over de Monier Masters. Natuurlijk kunt u ook meteen een Monier Master bij u in de buurt zoeken. U kunt dan ook meteen een offerte aanvragen!