Dakrenovatie

Dakrenovatie

Dakrenovatie toegelicht

Denkt u erover om uw dak te renoveren? Een belangrijke stap voor u aan de slag gaat is om uw dak eerst door een Monier® Master te laten inspecteren. Een inspectie van uw dak zal de Monier® Master helpen om u een duurzame oplossing te bieden. Komt u in een verder stadium en gaat u daadwerkelijk over tot  het uitvoeren van de renovatie, vergeet dan niet om de noodzaak van dakisolatie mee te nemen in de renovatie.  Het isoleren van uw dak verhoogt namelijk het wooncomfort en levert aanzienlijke besparing op de energielasten.


Impact renovatie
Een goed uitgevoerde dakrenovatie levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de levensduur van uw woning, maar verfraaid ook het aanzien ervan.
Een nog belangrijke aspect is dat een dakrenovatie ervoor zorgt dat uw woning zijn waarde behoudt of soms zelfs in waarde stijgt.  Heeft u geen vrijstaande woning, maar een ander type woning en zoekt u dakpannen die overeenkomen met de naastliggende dakpannen? Maakt u zich dan geen zorgen. Monier heeft een uitgebreid producten assortiment waarmee Monier u altijd een oplossing kan bieden die past bij de dakpannen van de naastliggende woningen.