Dakuitbreiding

Mijn dakuitbreiding

Mijn dakuitbreiding

Komt u thuis ruimte tekort, maar bent u wel gehecht aan het huis en de omgeving? Dan kunt u bijvoorbeeld besluiten om uw woning uit te bouwen.  Hiermee creëert u een extra verdieping op uw woning en zorgt voor extra leefruimte. Dat is een investering; nu, maar zeker óók voor de toekomst. Een uitbreiding zorgt namelijk dat de waarde van uw woning toeneemt. Houdt bij het uitbouwen rekening met het aanzicht van uw huis. Het dak is het meest beeldbepalende element van de woning. Het mooist is het om bij het kiezen van de nieuwe dakbedekking aan te sluiten bij de bestaande. Monier heeft een zodanig ruim assortiment dakpannen dat u altijd wel iets van uw gading vindt.

Hoe gezond is uw dak?
Dit is ook een goed moment om de staat van het bestaande dak te controleren. Mocht blijken dat het dak aan het einde van zijn levensduur is, dan kan het een rendabele optie zijn om nu het hele dak te vervangen en te veranderen. U komt dan weliswaar voor hogere kosten te staan maar aan de andere kant neemt de waarde van uw woning toe.

Budget bepalen
Zoek contact met een van onze Monier® Masters en laat u door hen uitvoerig adviseren. ZIj beschikken over de expertise om u te kunnen helpen aan een concurrerende offerte.