Kosten dakrenovatie pannendak

Een pannendak renoveren is niet iets wat je zomaar zelf even doet. Een aantal dakpannen vervangen kunt u soms nog wel zelf. De vraag is alleen altijd hoe veilig en technisch verantwoord dat is. Een heel dak renoveren is echter een ander verhaal. Dit kunt u het beste aan een specialist overlaten. Deze kan u ook vertellen wat er allemaal dient te gebeuren en wat de kosten van het renoveren van uw pannendak zijn.

Laat eerst uw pannendak inspecteren

Bij het renoveren van een pannendak is het belangrijk om eerst een inspectie uit te laten voeren. Dat kan een erkende Monier® Master dakdekker voor u doen. Deze zal u vervolgens een duurzame oplossing aanbieden en kan u exact vertellen wat de kosten zijn.


Dak renoveren? Laat uw dak meteen isoleren!

Komt u in een verder stadium en gaat u daadwerkelijk over tot het uitvoeren van de renovatie, vergeet dan niet om wanneer van toepassing dakisolatie mee te nemen in de renovatie. Het isoleren van uw dak verhoogt namelijk het wooncomfort en levert aanzienlijke besparing op de energielasten!

Kosten dakrenovatie per m2

De kosten zijn uiteraard helemaal afhankelijk van wat er met het pannendak moet gebeuren. De prijs bestaat uit het materiaal (dakpannen en hulpstukken, eventueel de dakisolatie) en de arbeid van het dakdekkersbedrijf.


Wilt u weten wat de kosten voor uw dakrenovatie zijn. Neem dan direct contact op met een Monier® Master! Hier kunt u terecht voor prijzen en voor de kosten van de arbeid.


Vraag altijd bij meerdere Monier Masters offertes aan!