Mijn dak

Mijn dak

Mijn dak

Daklekkages zijn een van de kopzorgen die veel huiseigenaren jaarlijks bezighoudt. De oorzaak van de lekkage achterhalen kan erg lastig zijn. In deze situatie wilt u uiteraard weten wat u te wachten staat. Moet u uw bestaande dak vervangen voor een nieuw dak of kunt u uw bestaande dak repareren?

Dit zijn enkele vragen die een rol spelen bij het repareren of vervangen van uw dak. Monier heeft jaren- lang ervaring met het leveren van nieuwe dakpannen en daksysteemcomponenten voor de meest uiteenlopende daken van Nederland. Dit kan zijn ten behoeve van een compleet nieuw dak of ten behoeve  dakreparatie.

Men staat er vaak niet bij stil dat ook een dak uiteindelijk  een keer aan het eind van zijn levensduur is. De vraag is of u op zo'n moment kunt volstaan met renovatie of moet het dak vernieuwd worden? Veelal kan ook met renovatie worden volstaan, maar wilt u uw woning echt upgraden dan verdient een geheel nieuw dak absoluut de voorkeur.

Onze lijst met meest gestelde vragen kan u helpen in uw beslissingsproces een goede keus te maken.  De investering die gemoeid is met de aanpak van het dak kan nogal variëren al naar gelang de keuze die u maakt.

Vraag altijd bij meerdere Monier® Masters offerte aan!

Wij zetten de voordelen op een rij om te kiezen voor een nieuw dak i.p.v. een dakreparatie:

  •   Een nieuw dak geeft uw huis een frisse uitstraling
  •   Een nieuw dak vermeerdert de waarde van uw woning
  •   Uw dak is weer jarenlang weersbestendig
Indien u overweegt om uw dak te vervangen zorg dan altijd dat u zorgvuldig te werk gaat met het kiezen van de toe te passen materialen. De Monier® Masters kunnen u hierbij behulpzaam zijn. U kunt zich ook tot Monier wenden voor het aanvragen van monster dakpannen. Gebruik daarvoor het contactformulier.