Over MONIER

Over MONIER

Een dak boven je hoofd

We houden van daken
Monier is een modern bedrijf, dat continu investeert in innovaties. We zijn actief in 37 landen. Er werken wereldwijd 7.700 mensen bij Monier. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Daar bevindt zich ook onze eigen windtunnel, waar we onze producten aan de zwaarste tests onderwerpen die je maar kunt bedenken. We simuleren hier hagelbuien, slagregen, stuifsneeuw, herfststorm. We willen zeker weten dat onze dakpannen en de bijbehorende hulpstukken alle weersomstandigheden glansrijk doorstaan.

mijnmonier.nl
mjnmonier.nl is de basis voor al uw dakprojecten. Of u nu denkt aan een dakreparatie, -renovatie, aanbouw of nieuwbouw; mijnmonier.nl biedt toegankelijk en helder advies over de bij voorkeur toe te passen dakpan en levert de juiste professionals voor de klus. De leden van Monier® Master.

Een voor een getest
Productie van dakpannen is voor het overgrote deel gebaseerd op gebruikmaking van hedendaagse techniek. Toch zijn er ook nog producten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt aangezien het geringe volume ervan niet lonend is voor machinale productie. Maar ook deze handmatig vervaardigde producten moeten voldoen aan strenge  hedendaagse kwaliteitsnormen.

Van nok tot goot
Bij Monier zorgen we ervoor dat al onze producten op elkaar zijn afgestemd; van dakpannen tot daksysteemcomponenten, van isolatiemateriaal tot zonne-energiesystemen. Voor ons is een dak niet een verzameling losse onderdelen, maar een systeem.
Dat werkt wel zo prettig voor de professional die uw dak verbouwt of renoveert. En voor u betekent dit dat uw dak u en uw huisgenoten gegarandeerd optimaal beschermt tegen ons Nederlandse klimaat.